Direct contact

06 24278249

headers_ijskartbaan_0

ijskartbaan in de Uithof

In de uithof heeft BBA op een ijsbaan een parcour gemaakt waar men met karts met speciale banden op het ijs kan scheuren.

headers_meten_0

headers_auto_0

Contactinformatie

BBA Aannemersbedrijf
Magrijhof 17
2632DG   Nootdorp

T. 06 24278249

E. [javascript protected email address]

Over Aannemersbedrijf BBA

Profiel

Door ons vakbekwame team van vaste onderaannemers wordt er naar de wensen van onze opdrachtgevers gebouwd. Door goede communicatie en korte communicatielijnen kunnen wij goed en snel te werk gaan voor onze opdrachtgevers.

Doelstelling

Aannemersbedrijf BBA heeft als doelstelling bouwwerken te realiseren waardoor de groei en de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. Het behouden van een goede relatie met onze vaste opdrachtgevers, is hierbij van essentieel belang.

Activiteiten

Wij doen grote verbouwingen, aanbouwen, dakkapellen, dak opbouwen, badkamers, maar ook voor kleinere onderhoudswerkzaamheden zoals een klemmende deur of een nieuw slot bent u bij ons aan het goede adres.

Voor bepaalde specialistische werkzaamheden die wij zelf niet kunnen uitvoeren hebben wij goede contacten met andere bedrijven, zodat de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd kunnen worden en toch onder één dak uitgevoerd kunnen worden.
Ons streven is om de werkzaamheden van een project zoveel mogelijk aaneengesloten te realiseren (wij willen geen onnodige stilstand).

Referenties

Als voorbeeld van een aantal werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd hebben wij een slideshow op onze site geplaatst.

Afspraken en/of Offertes

Voor het maken van een afspraak en/of offerte kunt u contact met ons opnemen en zullen wij in overleg met u een tijdstip uitkiezen die voor beide partijen haalbaar is, dat kan zelfs in de avond of in het weekend zijn.